Hotels op Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is niet zo groot. Wel zijn er meer dan 15 hotels in het dorp te vinden, dus er zit altijd wel een hotel voor je tussen. Een aantal hotels zijn zeer bijzonder, vanwege de architectuur, historie, prachtig design of het originele interieur. Andere hotels worden juist weer geprezen door de kleinschaligheid en persoonlijke aandacht.

Ontvang 10% korting op je verblijf op Schiermonnikoog

Wil je een laagste prijsgarantie? Booking.com heeft dat! Boek je overnachting dan via Booking.com en meld je gratis aan bij het Genius-programma. Genius is het loyaliteitsprogramma van Booking.com. Als Genius-lid ontvang je korting op duizenden accommodaties over de hele wereld. Hoe meer boekingen je als Genius-lid doet, hoe meer kortingen en beloningen je krijgt. Word lid en bespaar meteen 10% op je boekingen! Booking.com heeft altijd de laagste prijsgarantie.

Hotels schiermonnikoog overnachten brakzand

Hotel Brasserie Brakzand

Hotel Brasserie Brakzand ligt in in het dorp van Schiermonnikoog. Het beschikt over een restaurant, een bar en tuin. De accommodatie ligt op ongeveer 1,6 km van de Noordervuurtoren, op 1,6 km van de Westerplas en op 3,9 km van de veerhaven Schiermonnikoog.

Hotel Graaf Bernstorff

Hotel Graaf Bernstorff, dat beschikt uniek ingerichte kamers. Ze zijn voorzien van meubels in antieke stijl, extra lange bedden, een televisie en thee- en koffiefaciliteiten. Elke badkamer heeft een bad of douche. Er is verder een bibliotheek, gratis busdienst en een café. De haven van het eiland ligt op 3,7 km afstand.

Hotelsuites Ambrosijn

Hotelsuites Amrosijn ligt in het dorp Schiermonnikoog, op 1,5 km van het strand. Het hotel biedt gratis WiFi en suites met een bubbelbad. Je wordt verwelkomd met een drankje en bij aankomst in uw kamer staat er een fles huiswijn. Restaurant Ambrosijn wordt aanbevolen door Michelin en is geopend voor de lunch en het diner. Een aanrader!

Hotel De 4 dames

Dit charmante hotel ligt in het centrum van het dorp en op het prachtige eiland en het Nationaal Park Schiermonnikoog. In het gehele hotel heb je gratis WiFi. Je kunt ook ontspannen met een drankje in het café of de groene omgeving bewonderen vanaf het zonnige terras. 

Hotel Cafe Restaurant Duinzicht

Hotel Cafe Restaurant Duinzicht ligt op het rustige eiland Schiermonnikoog, op slechts 15 minuten lopen van het strand. Het biedt gratis WiFi in het gehele hotel en beschikt over een sauna en een solarium. Hotel Het hotels heeft kamers met tv en een eigen badkamer met een bad of een douche. Sommige kamers hebben een eigen balkon of uitzicht op de tuin.

Strandhotel Om de Noord

Strandhotel Om de Noord in Schiermonnikoog biedt accommodatie alleen voor volwassenen met een restaurant, een bar en een tuin. De accommodatie ligt op 1,5 km van de Watertoren, op 2 km van de Westerplas en op 2,1 km van het Schelpenmuseum. De accommodatie ligt op 2,7 km van de jachthaven Schiermonnikoog en op 5 km van de veerhaven Schiermonnikoog.

Liever op de kaart van Schiermonnikoog zoeken? Bekijk alle hotels!

Booking.com (function(d, sc, u) { var s = d.createElement(sc), p = d.getElementsByTagName(sc)[0]; s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = u + '?v=' + (+new Date()); p.parentNode.insertBefore(s,p); })(document, 'script', '//aff.bstatic.com/static/affiliate_base/js/flexiproduct.js');